SAX2016 - Salut, amor i xarxa!

Trobada anual de Guifi.net - Barcelona, 18 i 19 de juny de 2016


Inscripcions obertes! (fins el dia 14 de juny)
Registra't omplint aquest formulari


Què és el SAX?


El SAX (Salut, Amor i Xarxa) és la trobada anual de guifi·net. Té per objectiu reunir a tota la comunitat que hi participa, debatre sobre el projecte (tant a nivell tècnic com social i organitzatiu) i obrir-lo a la participació de tota la ciutadania.

Podeu llegir més sobre el SAX en general i sobre l'edició d'enguany.

Per a qui és el SAX?


El SAX és un esdeveniment obert a tothom, tant per a la comunitat de guifi·net com per a persones interessades en la tecnologia, les xarxes i Internet, els projectes d'economia col·laborativa i de comuns, etc.

Tothom és benvingut a participar al SAX2016!

Què hi haurà al SAX2016?


Al SAX2016 hi haurà diverses activitats: xerrades, tallers, presentacions, debats, etc., on hi participaran membres de la comunitat de guifi·net (voluntaris, professionals, usuaris, etc.) així com la Fundació guifi·net. Les activitats versen sobre guifi·net i la Xarxa de Comuns, i estan pensades per a un ventall d'assistents amb interessos i coneixements tecnològics heterogenis.

Consulteu aquí el programa complet del SAX2016.

Quan i on serà el SAX2016?


El SAX2016 se celebrarà els dies 18 i 19 de juny de 2016 al Parc Tecnològic de Nou Barris, a Barcelona. Si necessiteu assistència per arribar-hi o per allotjar-vos, l'organització us pot ajudar.

Trobareu informació detallada en aquest enllaç.